Kerst en Nieuwjaar 2019 - 2020

Kerst en Nieuwjaarmenu 2019 - 2020:

Menu 1:

Voorgerechten:

Torentje van parelcouscous en gerookte eend.

of

Tartaar van zalm en rode biet.

of

Trio van kroketjes (kaas, garnaal, ganda).

Soep:

Maisroomsoep met rivierkreeftjes

of

Noordzeevissoep

of

Tomatenroomsoep

Hoofdgerechten:

Traag gegaarde Ibericohaas met een saus van rode wijn.

of

Kabeljauwhaasje met een Hollandaise saus en grijze garnalen

Dessert:

Winterse fantasie van chocolade en kastanje.

Prijs = 38€/pp

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelbereiding naar keuze en een winters groentenpallet: kroketjes, pomme duchesse, puree, gratin, krielaardappelen

 

Menu 2:

Voorgerecht:

Snoekbaars op een ravioli van wilde bospaddenstoelen, overdruppeld met een gevogelteboullion.

of

Carpaccio van Holsteiner met een créme van gerookte paprika en rode biet.

Soep:

Maisroomsoep met rivierkreeftejes

of

Noordzeevissoep

of

Agnes Sorelsoep

Hoofdgerechten:

Gebakken eend met portosaus en wilde champignons.

of

Herterugfilet met een wildsausje en kastanjetoetsen.

of

Tarbot in witte wijnsaus en grijze garnalen.

Dessert:

Winterse fantasie van chocolade en kastanje

= 45€/pp


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelbereiding naar keuze en een winters groentenpallet: kroketjes, pomme duchesse, gratin, puree of krielaardappeltjes

NIEUW!!! Charing en fingerfood.

Kleine gerechten om gezellig te delen en te eten.

Tapasschotel: 9,5€/pp

Tapasschotel Deluxe: 11,5€/pp

Brood van weleer met mozzarella en italiaanse ham (5+-personen): 12,5€ 

Champignons met look en verse kruiden geblust met witte wijn: 8,5€/pp

TOPPER!! X.O (Rib Eye uit baskenland met een zeer uitgespoken zachte smaak. Hier bij ons verder uitgerijpt tot de ultieme smaak. Als bereiding word hij gegrild (saignant) en vervolgens getrancheerd tot dunne plakjes en overstrooid met zeezout. " Een echte aanrader"!!! Ook verkrijgbaar als hoofdgerecht! : 19,5€/pp

Visschotel: krabbepootjes, vers gemaakte calemaris, gegrilde sardines, mini-tomaat garnaal, gegrilde scampi's, gerookte zalm, gekookte zalm. Word geserveerd met brood en sauzen (Tzazike, cocktail en tartaar) : 25,5€/pp

Boerenplank (Breugel): 13,5€/pp

A la carte!

Hapjes:

- hapjes deluxe: 3 stuks/pp = 9,5€/pp

- hapjes regular: 3 stuks/pp = 6,5€/pp

Soepen:

- Tomatenroomsoep = 5,5€/l

- Kippenroomsoep = 5,5€/l

- Vissoep = 8€/l

- Maissoep = 6€/l

- Waterkerssoep = 6€/l

- Bospaddenstoelensoep = 6€/l

Warme gerechten:

- Huisbereide vidée = 9,5€/kg

- Huisgemaakte garnaalkroketten = 3,5€/stuk

- Huisgemaakte kaaskroketten = 2€/stuk

- Huisgemaakte ibericokroketten = 2,5€/stuk

- Trio huisbereide kroketjes = 7€

Vis, Schaal en schelpdieren:

- Volledige kreeftgerecht: Gegrilde kreeft met zuiderse pasta en julliene van groenten= 49,5€/2 personen.

- Volledige kreeft Belle Vue (2 personen) = 40€

- Volledige kreeft Belle Vue gegrild (2 personen) = 45€

- Bisque du Homard = 8€/l

Desserts:

- chocomousse wit/bruin, tiramisu, pannacotta rode vruchten = 3€/pp

- créme bruléé = 3,5€/pp

Fondueschotels:

- Fondueschotel: verschillende soorten vlees (350gr/pp), groentenbuffet, aardappelsalade, pastasalade, koude sauzen, brood = 11€/pp

- Fondueschotel extra: verschillende soorten vlees (450gr/pp), groentenbuffet, aardappelsalade, pastasalade, koude sauzen, brood = 13€/pp

Steengrill- of gourmetschotel:

- Schotel vlees: verschillende soorten vlees (350gr/pp), groentenbuffet, aardappelsalde, pastasalade, koude sauzen, brood = 13€/pp

- Schotel vlees/vis: verschillede soorten vlees/vis (350gr/pp), groentenbuffet, aardappelsalade, pastasalade, koude sauzen, brood = 15€/pp        

Prijzen zijn inclusief BTW

Menu's kunnen niet veranderd worden, men kan wel losse gerechten uit het menu bestellen.

Onze andere buffetten en menu's zijn tevens deze dagen ook beschikbaar om te bestellen.

 

Afhalen 24 & 25 december:

Er kan afgehaald worden tussen 14u - 17u.

Afhalen 31 december & 1 januari:

Er kan afgehaald worden tussen 14u - 17u.

Leveringen op deze dagen is niet mogelijk.

Betalingen kunnen contant of met de bankcontactapp, overschrijvingen dienen op voorhand betaald te worden.

Geef tijdig u bestelling door want vol=vol!

Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn dan kan u ons altijd contacteren via ons contactformulier of via 0478/23.73.83

Culinaire groeten

Cook@Place