Kerst en Nieuwjaar 2020

Graag stellen wij u ons kerst- en nieuwjaarsmenu voor alsook onze fondue- steengrill- en gourmetschotels. 

Ook al is het niet zoals alle andere jaren en gaan we een bijzondere kerst en nieuwjaar tegemoet, toch willen we jullie allemaal culinaire verwennen.

NIEUW! Omdat we door Corona niet kunnen samenvieren met onze familie en geliefden. Kan u bij ons een volledig menu of schotel als kado schenken zodat iedereen samen/apart kan genieten.

  

 

 

 

MENU 1:

Voorgerecht:

Tartaar van St-Jacobsvruchten - zalm - rode biet - geconfijte sinaas.

of

Carpaccio Agnus Beef - collie paprika - basilicum - knapperig slaatje - parmezaan.

Soep:

Maissoep of Agnes Sorel of Vissoep.

Hoofdgerecht:

Hertenrugfilet boschampignonsaus - winterse tuingroenten.

of

Grietfilet witte wijnsaus - mousseline bloemkool/brocoli - truffelolie - winterse tuingroenten.

Dessert:

Verassing van de chef

Hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelbereiding naar keuze: kroketjes, puree, krielen, gratin, pomme duchesse.

53,5€ per persoon

 

MENU 2:

Voorgerecht:

Trio van kroketjes (garnaal, kaas, iberico)

of

Terrine van zalm

of

Zuiderse fantasie van parma

Soep:

Maissoep of Agnes Sorel of Tomatensoep.

Hoofdgerecht:

Traag gegaard Ibericohaasje - sjalot en rode wijnsaus - winterse tuingroenten

of

Kabeljauw - sausje van bieslook - grijze garnalen - winterse tuingroenten

Dessert:

Trio van de chef

Hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelbereiding naar keuze: kroketjes, puree, gratin, krielen, pomme duchesse.

40€ per persoon

Fondueschotel:

400 gr vlees/pp, groentenbuffet, aardappelsalade, pastasalade, koude sauzen en brood = 13€/pp

Steengrill- of gourmetschotel:

Schotel vlees: verschillende soorten vlees, groentenbuffet, aardappelsalade, pastasalade, koude sauzen en brood = 15€/pp

schotel vlees/vis: verschillende soorten vlees/vis, groentenbuffet, aardappelsalade, pastasalade, koude sauzen en brood = 17,5€/pp

Hapjes:

Hapjes regular: 3 stuks/pp = 6,5€/pp

Hapjes deluxe: 3 stuks/pp = 9,5€/pp

Sharing food:

TOMAHAWK (zeer uitgesproken zachte smaak. Hier bij ons verder uitgerijpt tot de ultieme smaak.) Als bereiding word hij gegrild (Saignant) en vervolgens getrancheerd tot dunne plakjes en overstrooid met zeezout. Ook verkrijgbaar als hoofdgerecht (25€/pp).    = 20€/pp

Visschotel: 

krabbenpootjes, calemaris, mini tomaat garnaal, scampi's, gerookte zalm, gekookte zalm, zalmterrine, kokkels, aangevuld met vis van het moment. Word geserveerd met brood en koude sauzen.  = 27€/pp

Boerenplankske (Breughel):

Kip Kap, hammetje, cobourg, zwarte woud ham, penzen (wit en bloedworst), bouletjes, paté, salami, .... geserveerd met brood, uiconfituur, mosterd en pickels.  = 16€/pp

Kreeftbereidingen:

Volledig kreeftgerecht met zuiderse pasta = 55€/2pp

Volledige kreeft Belle Vue = 45€/2pp

Volledige kreeft Belle Vue = 48€/2pp

Soepen:

Tomatensoep = 6€/liter

Agnes Sorelsoep = 7,5€/liter

Maissoep = 7,5€/liter

Vissoep = 9,5€/liter

Bisque Homard = 10€/liter

Desserts:

Chocomousse = 3€/pp

Créme Brulée = 3€/pp

Panacotta rode vruchten = 3,5€/pp

Warme gerechten:

Huisbereide Vol-au-vent = 11,5€/kg

Balletjes in tomatensaus = 8,5€/kg

Huisgemaakte kaaskroketten = 2€/stuk

Huisgemaakte garnaalkroketten = 2,5€/stuk

Huisgemaakte ibericokroketten = 2,5€/stuk

Trio kroketten = 8€

AFHALEN:

Afhalen 24 & 25 december:

Er kan afgehaald worden tussen 14u - 17u

 

Afhalen 31 december & 1 januari:

Er kan afgehaald worden tussen 14u - 17u

 

BESTELLEN:

via ons contactformulier van onze website

via mail: cookatplace@outlook.com

via telefoon: 0478/23.73.83

Bestel tijdig want VOL = VOL