Onze culinaire home cooking is een belevenis apart voor degene die eens verrassend willen uitpakken en het culinaire echt in het hart dragen.                 Nick komt bij jou thuis U een culinaire ervaring bezorgen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

3-5-7- gangenmenu

Het 7-gangen menu word het fijnproeversmenu genoemd en verandert om de maand. Voor deze ervaring worden de beste producten aanbod gebracht en mag U rekenen op een kleine 3,5 uur tafelplezier voor min.2 tot max. 8 personen (indien de keuken goed uitgerust is tot 10 personen mogelijk). Een overheerlijk genot voor al de zintuigen.

 

 

Fijnproevers menu:

Aperitief met hapje

voorgerecht

2de voorgerecht

tussengerecht

hoofdgerecht

kaas

dessert

koffie, patisserie, digestief

Voor het 3 en 5-gangen concept word in samenspraak met de klant gerechten uit het menu besproken. Of een menu samengesteld naar U believen. Wij werken voor deze culinaire ervaring samen met gerenomeerde wijnhuizen. Die met zijn uitmuntende kennis verschillende wereldwijnen van topkwaliteit kiest voor het wijnarrangement bij deze menu. Wat natuurlijk geheel vrijblijvend is voor de klant. 

Indien er allergieën zijn of er bepaalde producten niet zo graag worden gesmaakt horen wij dit uiteraard bij de bespreking en word er rekening mee gehouden.